Stuglivet

Ord som får en att bli så jävla glad

Att ett par vänliga ord kan få en att växa.

Hej onsdag och hej bloggen. Jag och kamphunden har just kommit hem till lägenheten igen efter att jag i dag har kört dag 3 på utbildning och det har varit intensivt och varmt som fan. Och att ha fysisk aktivitet en hel eftermiddag i denna värme är ju som världens träningspass, men satan vad jag tycker det är kul. Direkt efter jobbet så hämtade jag kamphunden och vi drog till stugan för att vara där ett par timmar, det skulle klippas gräsmatta, trimmas kanter och eftersom vi bor på jämnt datum får vi vattna på jämna datum så även det behövdes ju göras i dag.

En liten vy från våran terass.

Här kan ni se att gräsmattan är klippt och blommorna har fått vatten samt att vattenspridaren är i gång. Vi har ju ett gäng olika vattenspridare och vi har en som vi tycker fungerar skit bra men jag minns inte riktigt vilken det var , så denna fick det bli i dag. Medans gräset fick sig en omgång med vatten så passade jag på att njuta av solens varma strålar. Sommaren, du anar inte hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag njuter. Kroppen mår så mycket bättre i denna värme och jag känner en jävla  … glädje.

När jag låg där i solstolen så stannar en bil utanför som vänder, parkerar bilen och frågar om den kan stå där ett tag eftersom hon hjälper sin pappa och självklart kan hon det, den störde inte mig och den skulle bara stå där en stund. Och så säger hon, jag måste bara säga att det är helt magiskt att se hur fint ni har gjort det på denna tomten och det var många år sedan det var så här fint och innan jag går, ni har fan den grönaste och finaste gräsmattan på på dessa gator.  Tack som fan . Tack för att du säger det och ja , det gör att man blir extra glad och att vi fortsätter göra vårt paradis till… oss!

Nu  , bara slappa och vara. I morgon efter jobbet så tänker jag att jag kör hem och fixar och packar lite. Fixar med vatten och så drar jag ut till stugan för ett dygn med kamphunden. Jag måste ta tillvara på varje chans jag kan att vara där ute och för att se lyckan i kamphunden av att vara där ute, hon blir en helt annan hund när hon kan springa runt i trädgården , gå in och ut som hon vill och ligga på speciella ställen i trädgården och ha full koll på vad vi gör.  Som vi längtar till semester och lata dagar i stugan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.