Hem och Inredning

Az Design – sköna och stilrena stolar

Inlägget är i samarbete med azdesign.se

Snygga stolar både till hemmet, restaurang och jobbet.

Detta med stolar är en ren djungel, både i hemmet, i restaurangen, på jobbet, i konferansrummen. Är det fler än jag som uppmärksammar att på många restauranger så är det inte bekväma stolar utan det är stolar i trä som oftast inte är sköna att sitta en längre stund på ? Jag kan förstå tanken, men jag skulle uppskatta stolar som inte bara är snygga utan även sköna att sitta på så att man kanske sitter kvar på restaurangen en stund efter maten och njuter av ett glas vin, det finns ju en uppsjö med snygga restaurangfotöljer som även ser bekväma ut.

Jag hamnade på azdesign av en slump då jag och sjömannen som ni vet är inne på att göra om här hemma. Vi har tittat lite efter nya stolar till vardagsrummet, för dom vi har köpte vi av en vän för 5-7 år sedan och dom har verkligen fyllt sin funktion och fått hänga med både under middagar, fest och slit och släng. Nu är dom smutsiga och även fast det är utbytbara stolsskydd så börjar dynorna att släppa, dom är nedsuttna och behövs verkligen bytas ut.

Vi har tittat på både nätet och i fysiska butiker och vet på ett ungefär vad vi vill ha för stolar. När jag i sommar hade vänner på besök här nere i Malmö och dom bodde på hotell såg jag ett par riktigt snygga och bekväma hotellstolar. Och det var bland annat så jag hittade in till azdesign. Dom har en uppsjö med stolar, mest till företag men jag tänkte att då jag verkligen älskade stolarna jag satt i på hotellet här i Malmö så kollar jag och här hittade jag lite olika stolar , i både färg, material och kulör som jag ska visa sjömannen och se om det är något som faller honom i smaken.

Jag får helt enkelt fortsätta mitt letande efter dom perfekta stolarna, men är du företagare eller privatperson som är i jakt efter stolar eller andra möbler till rum för flera personer med lite mer stilrena och snygga möbler så tycker jag absolut ni ska ta er en titt på azdesign.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.