Livsstil

Morgonmys, latte och tråkigt höstväder

Morgonmys med kamphunden.

Onsdag morgon och jag vaknar kl 7 men orkar inte kliva upp utan ligger och scrollar på mobilen och kollar lite sociala medier och kollar mailen jag fått och svarar på dom. Chanel visade inget tecken på att hon vill kliva upp trots mina försök, hon slängde sig på mitt bröst och blev klappad och sen kröp hon under täcket igen. Jag klev upp, duschade och hon fortsatte sova fast hälften på täcket och hälften av kroppen under… Så söt.

Men nu är vi uppe, hon har fått mat och morgonens promenad och jag har gjort mig en latte. Darins nya låtar strömmar ur datorns högtalare och ute är det riktigt, riktigt tråkigt, grått höstväder.  En dags ledighet sprang i väg snabbare än vad sommaren var och nu är det tid för 2 kvällars jobb och så avslutar jag med ett morgonpass på fredag innan helgens ledighet, så vi får se hur uppdateringarna blir nu under jobbdagarna, men jag ska försöka få upp i alla fall ett inlägg varje dag.

Nu fortsätta mysa med kamphunden , dricka min latte och försöka komma ihåg att vattna blommorna här i vardagsrummet , jag glömde bort det i går och nu är dom verkligen ledsen. Så jag får väl ge dom lite vatten, prat och kärlek.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.