Livsstil

Bajs regler, friyay och arga kvinnor

När man flyttar in i en ny lägenhet så skriver man ju på ett hyreskontrakt och  det ska fan i mig följas slaviskt, det ska vara tyst efter kl 22 på kvällen och gud nåde dig om du duschar eller vågar spola i kranen eller kanske har vänner på besök och har lite musik på, då jävlar blir det liv hos hemma fruarna som bor här – Nu sköter vi ju oss enligt alla paragrafer, men man läser ju i den slutna facebookgruppen från de klagande hemmafruarna .. men att smälla med dörrarna, prata med stora bokstäver och skälla ut både man och barn i trapphuset är ju absolut något som man tydligen får göra klockan 7 på morgonen, för alla jobbar ju och ingen har en ledig dag ?  Jag är oerhört glad att hon har nått bäst före datum på barnafödandet , för annars hade jag fan bett henne ta den i röven i stället och göra slut med gubben och skaffa en attrapp!

Arga kvinnor i inkorgen.

Morgonpromenad med kamphunden avklarad och jag har fixat mig för dagen , gjort mig en latte och öppnade upp mailen och Facebook, jag såg i dag att jag fått ett par notisar på bloggens facebooksida och där låg ett par mail efter gårdagens bild som jag la upp att jag kollade in Zlatan statyn påväg hem från jobbet i onsdags , kände lite på paketet men underkände statyn. Slatan need to grow some balls.  Vissa tackade för att jag är en fantastisk människa, men ett par kvinnor talade minsann om att de inte förstår hur en vuxen man kan vara så barnslig och lägga handen på the holy package på en staty. Att dennes son följt mig länge och att jag varit en förebil och att jag borde fundera på mitt beteende och min mognad och att jag alltid varit en förebild för henne och någon som hennes son alltid sett upp till och att jag är omogen.

För det första, det är inte jag som är omogen det är du som är en bajskorv. Bästa uttrycket ever och tack för era mail, både de positiva och de mer … kränkta meddelanden. Alla var fantastiska att läsa och för att stilla era pk-normer lite mer, så kan jag lova er att ingen kom till skada av fotot som togs, mer än ätt jag blev lite kränkt över att paketet ser större ut än vad det var haha.

Det är fredag och första latten slank ner snabbt som tusan, så nu ska jag gå och göra mig en till latte , gå igenom mailen och sen göra mig klar för att dra iväg på jobb en stund för att gå på en utbildning innan ledigheten fortsätter och jag ska ladda upp för jobbhelgen som ligger framför mig.  Ikväll blir det nog ett glas vin och Idol.  Fredagsmys ala svensson.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Louise 8 november, 2019 at 09:40

  Om jag ska vara ärlig så tycker jag att Rosenberg borde göras som staty och bytas ut mot Zlatan. Han har ju inte spelat i Sverige på flera år eller i MFF. Det har däremot Rosenberg och han som nu spelar sina sista matcher bör få en staty vid stadion.
  Och ibland får man vara omogen och barnslig tycker jag. Man är ju bara människa.

  Ha en fin helg.

  • Reply tommytott 8 november, 2019 at 18:41

   Rosenberg? Är det en spelare oxå? Jag har noll koll på fotboll what so ever 😀

 • Reply Binh 8 november, 2019 at 09:53

  Åhhh kommer ihåg reglerna man hade när man bodde i hyreslägenhet…hade fan blivit vräkt med tanke på hur höggljudd jag är….

  Hahahahaha skrattar fortfarande över dig och bilden på Zlatan statyn…de andra som inte tyckte det var ok kan skita ner sig!!!!

  • Reply tommytott 8 november, 2019 at 18:41

   Haha . Ja reglerna är verkligen sjuka i hyresrätter.

   Härligt att jag kan underhålla 😀

 • Reply Emschen 8 november, 2019 at 11:28

  Hahahahaha hur vågade du att antasta en stackars staty på detta sätt! Nej det är allt bättre att du hade gjort som män i allmänhet gör mot statyer/husväggar/buskar/busskurer och ställt dig och pissat på den.
  Herregud att folk orkar!
  Själv funderar jag starkt på att göra som dig nästa gång jag är i stan bara för att. Haha
  Fan vad jag är trött på folks präktighet och du har väl för fan aldrig bett hennes att se upp till dig.
  Ha en underbar fredag

  • Reply tommytott 8 november, 2019 at 18:42

   haha, ja någon var ju tvungen att känna efter lite!

   Ja folk är så pk här i livet.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.