Livsstil

Lunch på stan med ..

En härlig ledig dag!

I går ekade det tomt här i bloggen , på en ledig dag? Ja jag kände att jag inte alls kände för att vara uppkopplad och sprida varken glädje, sorg eller uppröra, utan jag kände bara för att vara och att fokusera på min lediga dag utan sociala medier speciellt.  Jag hade mysmorgon med kamphunden, var iväg på mobila en runda och leta födelsedagspresent men hittade inget så jag drog till Emporia och där hittade jag 1 års presenter till min lilla Prinsessa som fyller 1 på fredag och som på lördag ska ha kalas.

Jag  plockade lite hemma innan jag hängde Mr Nikon på axeln och så lämnade jag både bil och cykel hemma och tog mig en promenad in till stan för att ha lite kvalitetstid tillsammans med syrran och Thea som var i stan för babysim och innan de skulle ta bussen hem så hängde vi lite, vi hade lite kvalitetstid, pratade och tog en lunch.  För mig blev det 1 mils promenad sammanlagt och när jag kom hem blev det en runda med kamphunden och sen somnade jag på soffan. Energin i kroppen i går var inte vad jag önskade, men just därför valde jag att bara vara och inte känna att jag måste jobba med mina sociala medier utan tog en dag helt ledig och la mig tidigt i säng och kollade tv.

I dag onsdag förmiddag är det lite bättre energi, jag känner mig lite piggare men inte helt bra i kroppen. Denna värken gör ju att jag är tröttare än vanligt, men jag har hunnit med lite jobb i sociala medier och även hunnit med att avsluta ett redigeringsjobb på ett fotografi som jag fick i uppdrag att fixa till lite störande moment.  Jag har hunnit gå igenom mailen, svara på lite samarbetes förfrågningar och så har jag hunnit druckit upp min latte och är så sugen på en till. Onsdag och mitt i veckan, 3 kvällspass kvar att jobba och nu är det nedräkning tills sjömannen kommer hem nästa vecka. Längtan är brutal.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.