Livsstil

Ingen sovmorgon , avstängt vatten och ledig dag

Latte och morgon mys med min bästa vän.

En ledig tisdag och jag fick ingen längre sovmorgon i dag  .. heller. I går när jag kom hem och gick ut med kamphunden så såg jag att det satt ännu en lapp i trappen att “Vattnet kommer stängas av i er trapp mellan 9-12, hoppas det inte medför några bekymmer för er” . Men dra åt helvete oxå. När man väl har chansen att sova en längre stund så ska vattnet stängas av och man måste kliva upp i panik, fylla flaskor med vatten i kylen,ge kamphunden nytt vatten,  borsta tänderna och skita samtidigt och helst av allt fixa frillan samtidigt. Jag har aldrig vari med om att vattnet måste stängas av så mycket som i detta området.

Ja stressen blev ju att försöka hinna fixa en latte oxå. För sist dom stängde av vattnet så stängdes det av tidigare än vad det stod. Så ja, kamphunden har kollat konstigt på mig när jag har haft stressensmamma och yrat runt här halvnaken för att hinna allt. Det är inte inte detta man vill ha på en ledig dag. Inte konstigt att man är som man är haha!

Så ja .. en ledig tisdag, jag varvar nu ner med en kaffe och min bästa vän vid min sida. Det blir ett par timmar för mig på stranden i dag tänker jag eftersom vattnet är avstängt och tatueringen är läkt, men jag får googla på när man kan börja sola och bada med den nya tatueringen. Vill ju inte riskera att den förstörs även fast det inte är några skorpor kvar. Jag fortsätter smörja den 1-2 gånger per dag ( morgon och kväll ) bara för att vårda den.  Och ikväll ska jag tvätta så , min lediga dag är inplanerad som vanligt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.