Krönika/åsikter/ tankar

Betala räkningar på ett ställe

Har du fått oväntad utgift? Bilen har gått sönder? Du har fått tandvärk och behövt uppsöka tandläkaren akut eller har du tappat din mobil och behöver laga den? Dessa oväntade utgifter är verkligen inte något som varken, du jag eller någon annan gillar.

Billhop är en sida för både dig som privatperson och som företagare. Där du kan betala dina fakturor med både kontokort, betalkort och även kreditkort. När du betalat din faktura via Billhop så får du automatiskt en bekräftelse skickat till dig via e-post och har därför en bra översikt över dina transaktioner och betalningar. En sida som är anpassad för att så smidigt som möjligt att betala dina räkningar med kort. Detta alternativ är oxå superbra i fall du är ute och reser och du har problem att koppla upp till din bank , men fortfarande tar dig ut på internet och vill ha kontroll över dina utbetalningar och faktureringar.

Det är gratis att registrera sig hos Billhop och du betalar endast när du använder någon tjänst, som att betala en faktura och då tar dom ut 1.5%.

Ett smidigt alternativ för dig som vill spara tid, få bättre överblick över dina fakturor och din ekonomi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.