Krönika/åsikter/ tankar

Matched betting

| Inlägget är i samarbete med Oddsmatcher

Match betting med Oddsmatcher

Som ni alla vet så är jag en av de fantastiska människorna som har noll koll och noll intresse i detta med att spela på sport spel och spel över huvudtaget – Ja jag får väl helt enkelt säga att jag inte är ett dugg intresserad av sport och första inte riktigt charmen med det hela med att åka land och rika runt för att se människor jaga en boll eller en puck.

Men jag har fått upp ögonen för Matched betting som går ut på att du inte spelar på specifikt lag utan att du på ett riskfritt sätt omvandlar spelbolagens bonusar till rena vinster på sitt konot.  Varje spel site har ju både bonusar , insättningskrav och erbjuder diverse extra om du sätter in en viss summa pengar. Genom att använda oddsbonusar så kan du hämta hem insättningsbonusarna hos spelbolagen.

Matched betting skapades av 2 stycken sportintresserade killar som länge ägnat sig åt att spela på odds.  Matched betting som även kallas bonustrading skapades och används flitigt i Storbritannien och nu hoppas man att detta ska bli lika bra och populärt här hemma i sverige, att i stället för att bli lurad på pengar och spela bort onödigt stora summor pengar så ska man kunna ta nytta va de olika betting sidornas bonusar och omvandla bonusarna till riktig pengar på sitt egna konto.

Har du hört talas om Matched betting och är det något du skulle kunna tänka dig att testa?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.