Homosexualitet

Skatteverket, sömn och hjälpa unga hbtq personer

Jag tvingade kamphundarna att lägga sig i sängen hos mig och ge mig lite kärlek ihop om att jag skulle få sova ett par timmar.  När jag jobbar natt önskar jag att jag kunde vara som kamphundarna, eller som sjömannen, att somna så fort man kommer till sängen. Jag förstår inte hur dom klarar det, kamphundarna bara lägger sig pladask och så sover dom. Och ja, visst fasiken är det mysigt och jag har slumrat lite i eftermiddag!

När jag inte kunnat sova så har jag duschat, fixat här hemma och fått massuppdatering om att folk som inte fått utbetalt skatten i Juni börjar få den nu. Jag gick in i ett maniskt tillstånd och har uppdaterat och kollat mitt skattekonto en miljard gånger och sagt minst en miljard könsord, vafan får inte jag mina för? Jaja, jag gav upp och blev så irriterad så jag ringer till skatteverket – Du är placerad i kö, din köplats är 8 och beräknad väntetid är 27 minuter? Seriöst, jag hinner fan dra i krigaren, springa 2 varv runt huset, duscha och tagit en snabbis med sjömannen ( om han var hemma ) men med lite musik och fulsång för grannarna så var det helt plötsligt min tur ..  I juni fick jag besked om att jag som deklarerade som företagare kunde få ut skatten i år från Juni framåt till december. Peter på skatteverket tycker jag var otrevlig när jag informerade om detta och att det inte stämde. När jag påtalade att hans kvinnliga kollega som jag talade med i Juni sagt detta var han tvungen att kolla och speciellt eftersom jag har vänner som är företagare som fick in skatt i Juni .. Vafan?! Enligt Peter ska jag troligen få min skatt i september. Jag vill inte vänta, jag vill ha den nu .. Fattar ni? haha! Jaja .. Vad är en bal på slottet?

Skärmavbild 2016-08-11 kl. 18.13.42 (kopia)

Men nu lämnar vi skatten och att jag får vänta på mina skattepengar . Helvetesjävlakuk oxå och går över till något otroligt roligt.
Jag har de senaste dagarna fått en hel hög med mail och personliga meddelande på både bloggens facebooksida och på instagram från unga killar som inte vågat komma ut ännu. Självklart ställer jag upp och pratar med dom, för ni som hängt med här ett tag vet ju om att jag brinner för att hjälpa unga , tjejer och killar som inte vågat komma ut.  Lättast är att kontakta mig via mail eller bloggens facebooksida, Tommytott , för det går snabbare att skriva via datorn än via meddelande på instagram!

Jag får en klump i magen av att läsa hur dom känner och det tar mig tillbaka till hur jag själv kände det och upplevde det innan jag vågade ta steget och vara mig själv, fullt ut. Det är fan inte lätt och jag är inte ett dugg avundsjuk, men jag har kött på benen, erfarenheten av att komma ut och vet vad jag tyckte har hjälpt mig.

Något som jag oxå tycker är upprörande är just en fråga som varit återkommande och som gör mig så jävla förbanand och den frågan tänker jag faktiskt ta upp i ett enskilt inlägg här i bloggen nu under dagarna.  Men jag ville mest bara skriva av mig och tala om hur glad jag blir att det är så många unga som faktiskt vänder sig till mig, i förtroende och med massor med frågor. Inga frågor är dumma och jag blir rörd och tacksam och så glad att ni väljer att vända er till mig. Glömt inte att ni är fantastiska och jag är bara ett meddelande bort och svarar så fort jag har tid.

Nu ska kamphundarna rastas, jobbväskan ska packas och jag ska snygga till mig och dra över med klädroller på min tröja/jacka. För kamphundarna fäller något så fruktansvärt och håret fastnar överallt. Natt 2 av 5 – Bring it on!

Och tack för att ni sprider bloggen vidare, delar och kommenterar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Christel 12 augusti, 2016 at 02:04

  Antar att du redan gjort det… Men vore kul att läsa om hur du gjorde när du kom ut. Samma gäller R. ❤️

  • Reply tommytott 13 augusti, 2016 at 04:14

   Åh på mitt förra domän hade jag allt det där, men när jag sedan startade om med ny domän så hann jag inte kopiera över texten om hur jag kom ut innan det stängdes ner av bloggportalen. Jävla skit. Jag kanske får skriva ett nytt .. Men det första var ju så jävla bra! Jag tar mig en funderare … Tack !<3

 • Reply Lynceas 17 september, 2016 at 18:07

    海を見ないということもまた、必然という選択だった。 これを機に東芝のSSD HG6の256GBに手を出しました。 太陽の末裔
  これは私にはスターリングラードの戦いで、ヒトラーが、元帥は降伏しないと信じてパウルス将軍を元帥に昇進させたことを思い出させる。 まるで、あの頃の『ブラウザ戦争』の銀河へと「クラウド」は向かおうとしているかのようだ。
  水曜どうでしょうdvd Windows 8.1 & Office 2013 やWindows 7 & Office 2010 などの製品から、最新のパソコンに買い替えた方は、操作法が大きく変わったので、戸惑われるかもしれません。 このため、2年毎のメジャーアップグレードサイクルをやめ、バージョン番号を西暦に合わせたのだろう。
  太陽を抱く月 dvd box
  わざとまちがえてるのかどうかは知らないけど。 D. パスワードが複雑 の要件のポリシ ー設定 を満たしていな ければ ならないことを 有効に します。 水曜どうでしょうdvd
  最近の日本の企業にはそれすら見られませんから、もっと勉強しろ! しかし、Office mobileについては、貧乏人として許せません。 奶撅は货など山烫が酒けても、柒婶の迄などは荒るものだと沸赋惧から佰撅さを回纽する。
  水曜どうでしょう 第1-23弾 DVD-BOX まあ、ぶっちゃげ、HDDの全部、丸ごとコピー出来るツールで空きのHDDに本命のHDDの環境をそのまま入れてグレードアップが一番いいって思うから、それでやりたいですね・・・。 ねみぃ…まぢ、このPCなまえつけてなかったなぁ。
  韓国ドラマ ピノキオdvd

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.