Mode, Shopping och Skönhet

Försenad themanbox, sega ostbågar och så stolt över Meekatt

Så har jag fått mig mina 6 timmars sömn. Vilket var välbehövligt för jag var trött som ett helt ålderdomshem när jag kom hem  och andra natten gick mycket bättre än första. Så nu är jag på banan igen och laddar upp för 3:e natten av 5. Men vet ni något som är sjukt? När jag vaknar upp så stirrar och tänker du måste vara sjuk i huvudet Totten, för att vakna upp med cravings efter sega ostbågar är fan inte normalt haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag trillade den äntligen in, 1.5 månad senare än vad sjömannen fick sin themanbox och jag blev utlovad kompensation av glossybox för att dom var sena med man boxarna, men ingen kompensation syns till och sommarboxen är jag så fruktansvärt besviken över. Jag har alltid varit grymt nöjd över de andra boxarna, men detta? Är det ett ihop plock av vad som fanns i lager? Det enda jag ser fram emot är det lilla provet på schampot, armbandet från  och ansikts scrub. Ett prov på axe <– kräks av alla axe dofter och deo från barnängen som doftar  .. gubbe?  Skärpning Glossybox.

Det uppdateras om fredagsmus, Malmöfestivalen och jag sneglar på bubbelflaskan och drar en djup suck och säger, du får vänta. Vi ska snart ha friyay firande du och jag och när ledigheten kommer ska jag vara sådär tramsig och ta ett extra glas för min älskade vän Meekatt. Jag är barnsligt stolt över den kvinnan och oerhört tacksam för att jag får äran att ha henne som en av de mest fantastiska människorna i mitt liv. I skrivandes stund är hon i Oslo Norge och har klarat av en radio intervju, tidningsintervjuer, mer radio och ikväll även tv-debatt om slappa föräldrar och nu jävlar är den här, Meekatts andra bebis .. på norska. Kjempe greit – geisha rosa är den och även den boken ska få hedersplats med hennes första bok på soffbordet ,Här köper ni böckerna ( den norska kommer snart upp ).. Japp, folk dyker ner på boken när dom kommer på besök och undrar varför vi har en bok som heter – Låt mamma bajsa i fred.  Tjae .. Med tanke på att mänskligheten fortfarande lever kvar på 1800-talet frös ihjäl och då och då frågar vem av mig och sjömannen som är kvinnan i hushållet. Det beror alldeles på dagsformen och vem av oss som är sugna på att tejpa upp krigaren i röven och fixa kameltå  ala bögrarna bus!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.