Livsstil

Biljard, migränanfall och lördagsplaner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lördag och huvudet är sjukt tungt. Jag vaknar upp med världens konstigaste huvudvärk, jag kunde inte ligga ner för då gjorde det så ont, lutade jag mig fram så gjorde det så ont så tårarna kom. Jag ställde mig i en kokhet dusch och sjömannen ringde sjukvårdsrådgivningen för att höra. Migränen är tillbaka och jag har inte haft migränanfall på flera år . och aldrig i denna kaliber! En migrän tablett togs och gick det inte över så skulle sjömannen köra in mig .. Jag somnade och vaknar upp med ett extremt tungt huvud, men inget sjukhusbesök.

Igår kväll var vi hemma hos sjömannens tvillingsyster med familj. Det blev lite vin och sen fick jag min vilja igenom och vi drog och spelade biljard. Jag skulle ha fått kortison i lederna men det ställdes in, så för att göra något som fick mig på bättre humör så blev det biljard. Bara spelat det en gång tidigare och det är fasiken underskattat.  Mycket trevlig kväll.

I går köpte jag äntligen en ny kalender/almanacka och kan numera planera mitt liv haha. Jag tänkte först att jag ska skriva upp jobbtider och viktiga saker i telefonens kalender, men jag är en människa som vill ha full kontroll, och det fungerar inte utan en riktigt almanacka haha! Så nu planerar jag livet och vi ska strax ge oss iväg och handla till kvällens middag .. Vi får middagsgäster!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 16 januari, 2016 at 18:06

    Men fy så läskigt med konstig huvudvärk, vilken tur att det blev lite bättre efter att du sov.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.