Livsstil

Livet, balans och mer jag

Sen jag blev min egen och inte bloggar på portal längre så hände något. Jag blev lite feg. Det var ett stort steg att ta och de riktigt personliga inläggen, åsikter och tycka till inläggen har försvunnit. Jag har själv saknat dom och känner att jag faktiskt inte vet varför jag inte riktigt vågar längre. Det var i samma veva som jag fick värk som jag började prioritera om, det har varit alldeles för mycket fokus på värk och tråkigheter.

Men nu när jag kommit så långt att jag faktiskt kan hantera den dagliga värken och känner mig gladare och börjar hitta en balans i livet och hitta tillbaka till den där härligt glada Totten så får det vara nog.

Bloggen har hamnat lite i skymundan och jag känner att jag inte vårdat den som förr, som både är på gott och ont. Att jag själv tillåter mig att inte blogga varje dag, 5 inlägg varje dag är en lättnad. Men jag ska bli bättre på att lägga mer kärlek , omtanke och bjuda mer på mig själv , men samtidigt att fortsätta låta vissa delar av mitt liv vara osagt,privat, för jag delar bara med mig av en bråkdel av det som händer i mitt liv.

Lite av det jag vill få in mer av i bloggen är:

 • Åsikter och personliga tankar.
 • HBTQ- inlägg.
 • Dagens outfit. Det var ju så jädrans populärt. Men å andra sidan har jag blivit redigt snål med att handla nya kläder.
 • Bloggen och min hemsida för fotograferingarna kommer delas. Så det kommer bli design ändring och ny adress till hemsidan för foton inom ett par veckor.

Så nu jädrar ska bloggen vårdas likt min kropp. Självklart vet vi ju alla, speciellt ni med fibromyalgi att det är en berg och dalbana och ena dagen kan värken vara mild och nästa är den fruktansvärd. Men just nu , trots att fotlederna och musklerna i benen värker från helvetet så ler jag och känner en glädje.

image

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Fredrik 5 september, 2015 at 10:16

  Snygging! Hoppas allt är bra med dig och att man ses snart! 🙂 Kram!

  • Reply tommytott 5 september, 2015 at 16:57

   Kram!

 • Reply kaffehörnan 5 september, 2015 at 22:36

  Alltså du är fan för grym person. Sorry ops nu svor jag. Men de kan du också göra haha

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.