Livsstil

Make up, KFC och the fitness box

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tack, tack till dig som en gång i tiden uppfann smink. För i dag är min concealer och mitt puder min räddning för att inte bli anmäld för förargelseväckande beteende. BCAA och kaffe gjorde att jag inte kunde somna när jag kom hem från jobbet , så jag la på ansiktet och sen begav vi oss iväg till Emporia för att hämta ut sjömannens linser, köpa vin till Totten och kolla lite butiker.

Vi har uträttat en del ärenden då jag inte ska behöver känna någon press på att sova då jag har tagit semester. Så när vi ändå var ute och snurrade så tänkte vi passa på att käka lunch tillsammans och testa det omtalade KFC. Japp, nu har vi testat det och jag kan säga till er som höjer det till skyarna, skit på er, för den där kycklingen var fasiken inte krispig , smakade inget speciellt och dyrt var det haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag kom även den efterlängtade Januariboxen från the fitness box och ännu en gång levererar dom till max. Ser ni de snygga handskarna från Selfomninutrition , bcaa, aloevera, proteinbars och hälsoboll och rabattcheck. Herregud, jag blir ju fit bara av att se på boxen ! Om inte annat så ger det mig inspiration till att vila mer och få bort den jävla förkylningen som bråkar i kroppen så jag får komma ut och röra på mig och ta mig iväg till gymmet!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fredrik 15 januari, 2016 at 14:29

  Kul att någon annan sminkar sig! 🙂

 • Reply Mirre 15 januari, 2016 at 20:35

  Du är finfin och mysigt med semester. Vad roligt med paket också.

  Ja vore skoj om vi börja skriva till varandra igen. Men du var inte så flitig att kommentera tsiii. Lägger såklart till dig på bloglovin.

  Kraam

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.