Livsstil

Biltvätt, lunchdate och påbörjat flyttstädning

Flyttstädning.

Tvättat bilen √
Lunchdate med sjömannen och Lizette H √
Packat och börjat flytt städa √

Det är många som undrar vad jag gör under min semester och här ovan på bilden kan ni se lite av vad som försiggår på min semester. Ja jag gör inte bara det som ni kanske märker, men vi passar på att packa massor och påbörjat flyttstädningen inför kommande flytt om drygt 1 månad. När man lever det liv som vi gör där jag arbetar oregelbundna arbetstider och sjömannen är till sjöss i 14 dagar gör ju att man får ta tillfälle i akt att hjälpas åt när tiden väl finns och att vi båda är lediga.

Fy fan vad skitigt det är och vi som tycker vi har varit duktiga med städningen. Detta med vitt kök är ju fantastiskt snyggt eller hur? Men nog fan syns allt litet skit på det och i nya lägenheten kommer det vara .. trumvirvel  .. vitt kök. Yeayh!

Men tidigare i dag har vi varit iväg och tvättat Mr Grey på Cirkel K. Så ren och fin han blev. Nu skiner han som solen och därefter hörde vi med sambons systerdotter om hon var sugen på följa med och käka lunchbuffe. Vi hörde buffé på radion och blev toksugna på det. Annars har vi varit och hämtat ut paket, mina nya arbetskor har kommit och sjömannens nya skor kom oxå. Lite trånga, men det brukar ju nya skor vara så vi får gå ut dom. Nu behöver jag bara hitta ett par nya vardagskor oxå. Jävla massa handlade som kommer helt plötsligt.

Nu resten av kvällen blir det att slappa i soffan.
Vad gör ni ikväll?

Föresten, vill ni göra mig lite extra glad och hänga med mig lite mer i vardagen när jag inte uppdaterar här? Följ mig gärna på instagram, ni hittar mig där som Tommytott !

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.