Livsstil

Konstiga drömmar, frost och alla hjärtansdag

En ny bukett.

Hej onsdag och i folkmun lillördag. I natt har jag sovit asakasst och jag har drömt massa konstiga drömmar och jag har vaknat i panik att jag har försovit mig flera gånger, vaknat av att jag är kissig och bara sovit ytligt förutom nu på morgonen mellan 04-07. Så vid 8 klev jag upp, filosoferade på toaletten, gjorde mig klar, fixade kaffe och rastade kamphunden.

Marken var vit av frost i dag och kamphunden uppskattade verkligen inte det kalla och krispiga gräset, men jag tvingade henne vara ute och promenera tills hon rasta både fuffi och gumpen. Väl inne var sjömannen vaken och jag hällde upp kaffet till oss och vrålade att kaffet är klart, han hoppade av sängen av lycka haha!

I dag är det alla hjärtans dag och vi har inget speciellt planerat. Visst är det en fin gest med alla hjärtansdag, men jag och sjömannen försöker ge varandra kärlek och gåvor lite när vi känner för det under årets alla dagar. Har jag turen så kanske inspireras sjömannen lite extra av alla kärlekskampanjer och allt vad som sprids i sociala medier och på tv, att han blir lite extra hångelsugen och hånglar upp mig rejält. Flera gånger under dagen haha!

Föresten, visst är buketten ( buketterna ) här ovan fina? Jag fick 2 buketter från jobbet och eftersom vi har packat ner mer än halva hemmet så har jag tydligen packat ner vaserna, så jag fick slå ihop buketterna till en för att få plats i vasen. Jag har föresten sett svinsnygga vaser som jag vill ha i nya lägenheten. Nu är det bara 1 månad och 1 dag kvar tills vi  får tillgång till lägenheten och helvetesflytten börjar !

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Matilda 14 februari, 2018 at 09:16

  Kramar i massor till dig på alla hjärtans dag! Tack för du delar med dig av ditt liv och för att du sprider värme, snällt, enkelhet, ärlighet, humor, positiv energi, kärlek, glädje, livet och saker äkta som det är utan att det blir tillgjort, förskönat. Min favoritbloggare. Alla hjärtan till dig.

  • Reply tommytott 14 februari, 2018 at 09:20

   Åh tack för dina värmande och fina ord Matilda!
   Skickar en stor och varm kram och önskar dig en fantastisk alla hjärtans dag.

   <3

 • Reply Hondjuret 14 februari, 2018 at 11:52

  Åh, vad glad att läsa just detta!! Skönt att inte hela världen är full av idioter som går på detta kommersiella jippo!
  Skrev detta för ett par år sedan – läs gärna.

  https://etthondjursbekannelser.wordpress.com/2013/02/14/brann-rosorna-och-slang-chockladen/

  Hoppas att ni får en riktigt fin dag och lycka till med flytten! 😉

  • Reply tommytott 14 februari, 2018 at 15:18

   Tack så mycket 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.