Livsstil

Black weekend, shopping och lugn lördag

Black weekend.

Hej lördag. I går var vi hem till ett par vänner på lite bubbel innan vi gemensamt tog den hemska bussen till restaurang Fregatten på Värnhems torget som vi inte testat innan och maten var helt fantastisk och vi tog även bussen hem efter. Men jag måste dessvärre klaga på er medmänniskor, ni är några grisiga varelser så det där med att åka buss gör vi inte om .. för ofta. Tur det fanns en tidning som vi kunde dela upp så vi kunde sitta på den haha!

Vi klev upp vid 9.30 i dag, fixade kaffe och rastade kamphunden innan vi hämtade upp Mattias och körde honom till bilhandlaren. Han skulle hämta syrrans bil som hon köpt. En fin liten bil så den ska nog bli perfekt till henne som första bil.

Vi körde till Triangeln för att kolla in Black weekend och sjömannen hade sett någon reklam om en pop up store med gant kläder, men det var inte mycket att hänga i granen så vi kollade runt lite, gick en runda på gågatan innan vi gick tillbaka till triangeln för att hämta bilen, men först blev det ett stop på Carlings där sjömannen köpte 2 nya jeans från Lee. Jag kunde inte bestämma mig så när vi var i bilen så ångrade jag mig. Så när vi ändå skulle handla på Willys på mobilia sprang jag in på Carlings och köpte ett par grå jeans till mig oxå. Tack black weekend för de 25% som de var nedsatt med. Sen fyndades inget mer speciellt, tandkräm, helosan till tatueringen och så betalade vi för en dip på Willys som vi glömde i korgen – Vassegod Willys, den bjuder jag på!

Resten av dagen är oplanerad. Jag måste vattna blommorna, springa på coop och köpa en ny dip och så ska jag nog dra över med dammsugaren. Ikväll blir det slappa i soffan, kanske ett glas bubbel? Vem vet vad kvällen erbjuder.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.