Livsstil

En sån där blogglista

Åh jag hittade en blogglista hos en chickmama och tänkte, den där snor jag rakt av, fast med mitt eget då.
Skulle kunna bli mycket konstiga skriverier och en hel drös galna bloggläsare efter mig om jag kopierade rakt av .. vilket för sig kunde vara svinkul med alldeles för mycket osanningar om mig!  😉

Here we go.

Hur länge har du bloggat?
Jag började blogga 2007, tror jag men mer aktivt 2009. En blogg för familjen att följa men fler hittade den och det här med att vara ung, dum och provocera läsarna var inne. Inget bright-moment där inte haha!

På vilka sajter?
Blogg.se och så hoppade jag över och började blogga på Colin lite mer om mode. Men läsarna rasade på mitt modebloggande och saknade den galna Totten som blandade hejvilt. Så jag återgick till blogg.se tills 2015 då jag fick frispel och blev min egen. Och det är här vi är nu. Älskart.  Ja jag fick ju erbjudandet att bli topbloggare på en bloggportal med, men jag tackade vänligt men bestämt nej.. Vilket jag ibland kan ångra!

Vad är det bästa med att blogga?
Att få skriva, få utlopp får min passion för att skriva och så den respons man får från er. *hjärtögon*

Och det sämsta?
Pk-människorna, alla moralkärringar som kan och vet allt. Japp, det hänger en del här inne som verkligen avskyr min blogg och mig. Dom hatar att älska mig.  Men det har minskat även det. Vilket är oerhört skönt.

Vem tar dina bilder?
Oftast jag själv eller sjömannen med stort suckande. Han hatar det men ställer så klart upp på sin bloggande man.

Har du lärt känna någon via bloggandet?
Jaa, massor med härliga människor. Bloggen ger mig ett stort nätverk. Nya vänner, som både finns kvar och vänskap som avslutas av en eller annan anledning. Men man får träffa så många härliga och olika individer.

Vilket blogginlägg har fått flest kommentarer?
Oj, sen jag blev min egen chef har det faktiskt inte blivit något spektakulärt inlägg med många kommentarer. Men kanske kan vara tävlingsinlägget ? Du är väl med och tävlar? 😉

Hur många läsare har du i månaden?
Det ligger väl på ett 5 siffrigt belopp. Visst är det fantastiskt roligt när statistiken skjuter i höjden och stannar där, men ärligt så är jag inte så fast vid statistiken. Jag tycker mer att det är sån jävla hysteri kring statistik. Är det innehållet i bloggen viktigare än statistiken? Statistik = en fruktansvärt matt stjärtis!

Vilken tid på dygnet bloggar du helst?
Oj, det beror på dagsformen och i fall jag är ledig eller jobbar. Jag har ju ett jobb med obekväma arbetstider som nattjobb. Så oftast blir det tidsinställda inlägg som jag fixar på eftermiddagarna. När jag är ledig bloggar jag oftast dygnet runt.

Nämn en blogg som du tycker mycket om?
Min egen? haha! Nej men, Meekatt. Denna kvinnan måste vara bloggvärldens mest ärliga människa. Inget jävla rosafluff och hittepå.

Vilket är det bästa bud du har fått?
En bal med det nya toalettpappret från Lambi. Jag älskade det budet. Eller min laktos och känsliga mage gör ju att gumpen inte mår så bra ibland. Men gumpen blev nog mest glad över det toapappret. Kärlek för gumpen!

Hur många inlägg skriver du i veckan?
Olika. Beroende på hur sugen jag är på att ordbajsa.

Hur mycket tid lägger du på din blogg?
5-15 timmar kanske ? Det beror helt och hållet på hur veckorna ser ut och om sjömannen är hemma.

Kan du leva på din blogg?
Önsketänkande. En dag hoppas jag ju att det ska generera den god summa pengar.

Nämn ett gammalt blogginlägg som känns.
Gah vad jag önskar att min gamla blogg finns kvar. Där fanns det så många inlägg som känns. Men helt plötsligt en dag var min gamla blogg borta. Raderad.  Jag blev förbannad , ledsen och ännu mer förbannad.
Så mycket kärlek, foton, berörande texter, ordbajseri och så mycket jag  i textformat är … borta?! Gråter!

Hur länge kommer du blogga?
Länge. Så länge fingrarna orkar med att smeka tangenterna och så länge livet har så mycket att erbjuda.
Jag planerar och funderar mycket på att ta bloggen till nästa steg, det här med att få in fler berörande inlägg ska fan tillbaka. Och så det här med krönikör. Ja det ligger mig fortfarande varmt om hjärtat. och föreläsa igen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Tjejmorsan 17 augusti, 2015 at 08:27

  Härligt att få läsa detta inlägg 🙂
  Bästa budet 🙂 hahahaha… Lambi 🙂 Kommer faktiskt ihåg när du fick det 😀
  Själv fick jag ett ytterst konstigt bud en gång 😀
  En kudde och ett gäng nattamponger???? Och så stod det: God natt 😀
  Hmmm…..
  Mina bästa bud har utan tvekan varit bubbel 😀 MER SÅNT!!!

  Puss på dig och ha en underbar dag

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.