Stuglivet

Blommor i motljus

Blommor i motljus.

Torsdag morgon och jag vaknade innan klockan 7 vanlig ordning, låg kvar i sängen och scrollade lite på mobilen innan jag försökte så smidigt som det bara går att komma upp och ut från sovrummet, utan att sjömannen skulle vakna och skälla på mig att jag väsnas haha. Jag lyckades, fick med mig kamphunden och gick ut med henne. Temperaturen är skön, ljuset är magiskt och blommorna vackra som få. Så suget för fotografering kom och jag lyckades med resultatet ovan. Underbart.

I går hade vi en lugn dag, vi var på lite ärenden i stan, hämtade ut paket, både för samarbeten och nya sticklingar som jag fått och vunnit i tävlingar, och ja .. sticklingarna var helt jävla magiska och nu börjar samlingen bli stor igen. Det blev en dryg 8 km runda på cykeln i går.

I dag är planerna få, jag ska iväg och mata djuren hos Annica och städa lite terrarium hos henne. Vi ska kanske en runda till Hornbach och kolla och självklart blir det en runda på cykeln. Mailen ska jag gå igenom och ja, det blir väl kanske tid till återhämtning oxå och ladda upp inför kommande helgarbete.

Vad har ni för planer i dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 3 september, 2020 at 13:54

  Så fint med bild i motljus

  • Reply tommytott 8 september, 2020 at 07:49

   Tack så mycket!:)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.