Stuglivet

Villatakspecislisten – specialister på ditt tak

|Inlägget är i betalt samarbete med Villatakspecialisten.

Ett bra tak påverkar värdet av din fastighet.

Som ni vet så är vi lyckliga kolonistuga ägare. Och vi har haft stugan i 3 år och många kan tycka att det är väl inte så mycket jobb med en kolonistuga men där har man fel. Det är massor att göra på även en kolonistuga och vi har fokuserat på att rusta upp stugan invändigt, fräscha upp och sätta våran prägel på det. Vi är långt i från klar med stugan invändigt, men det gäller att prioritera vad som behövs göras först och vad man har ekonomi till.

Vi har även börjat kolla på fasaden , vad som behövs göras där. Och även taket har vi börjat fundera på hur och vad vi ska göra med. Vad behövs? Här är vi helt novis men därför är det av vikt att man faktiskt tar kontakt med personer som vet vad dom gör. Att byta tak är kanske inte så svårt, men det är så mycket mer än att bara byta taket.

Vi har börjat fundera på om vi ska ta in en takläggare, som kan se över stugans tak. Att ta in en takläggare som kan kolla vilket grundarbete som behövs göras. Takläggare besitter även den kunskap som gemeneman kanske inte har, att beroende på vart huset/stugan ligger så kan dom rekommendera specifikt material till taket. Och takets utseende har ju oxå stor betydelse på vilket intryck det ger huset.   Jag rekommenderar verkligen alla att ta in ett företag så som villatakspecialisten som har många års erfarenhet, kunskapen och kan erbjuda dig som kund det bästa alternativet för ert hustak, för att få det mest underhållsfria taket och att kunna åtgärda eventuell skada snabbt, för ett bra tak som minimerar risken för eventuell vattenskada eller annan skada kan göra att det är lättare att åtgärda än att bara göra det för att det blir billigast och kanske inte hållbart i längden.

Vi kommer prioritera att få hjälp med vårat tag på stugan och drömmen är ju att byta ut tegelpannorna mot något mer underhållsfritt och kanske något som är mer säkert. Ett bra tak minimerar risken för större skada invändigt i stugan.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.