Livsstil

En helg i tjänst

En helg i tjänst.

Fredag morgon och som vanligt är jag uppe vid 7 tiden. Detta med att försöka ha sovmorgon är ju lika med kört. Förstår inte varför sjömannen är den som sover längst av oss och i vanlig ordning försöker jag smyga upp och inser att kaffebönorna är slut och jag behöver mala nya, men jag tror inte sjömannen blir så glad om jag kör i gång kaffekvarnen vid 7 på morgonen, men strax innan 8 såg jag att han låg vaken i sängen så då körde jag i gång den.

Kamphunden har varit ute, kaffet är upphällt och smakar ljuvligt. Musiken den strålar från högtalarna och alla palettbladen är ställda på sin plats här stugan igen, de fick sig en neem-dusch i går kväll i duschen, så därför har de fått stå i duschen hela natten, utan att bli riskerad att bli brända av sol och lampor.

I går var en lugn dag, vi uträttade lite ärenden, jag handlade ny växtbelysning, kumulus ifall spinn och mjöldagg är framme och sen var vi ute på en cykelrunda på 1.3 mil. Vi lagade hemgjord pizza och bara slappade. En skön dag.  Och nu går många på ledighet inför helgen medan jag ska kicka i gång helgens jobb med ett kvällspass denna fredag.

Vad har ni för planer?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.