Livsstil

Bottega och ledig helg

Hej fina ni. Det har ekat lite här inne och det beror på att jag har maxat dagarna med jobb och varit supertrött när jag kommit hem från jobbet och direkt lagt mig och spenderat all vakna tid med en slickande chihuahua, som tvättat mig och jag har klappat henne och fått så mycket kärlek och gett så mycket kärlek att jag börjar fundera på om denna hund kan få mer kärlek av mig nu? haha!

I dag blev det jobb 8-21.15 och ja i dag känns det i kroppen att jag har jobbat en del , men jag är oerhört glad att jag har haft turen att få så fantastiska kollegor. Och i dag fick jag även ära att få bamsekram och ett par pratstunder med en fantastisk vän och kollega från BUP. När jag träffar honom får jag en extra stor saknad från jobbet på bup.

Men nu är det fredag kväll och jag är hemma hos kamphunden. Hon sitter i knät, har varit ute och just nu tvättar hon mig som jag är smutsigast i världen. Kvällens arbetspass har nog utsöndrat lite salt och jag har smsát lite med sjömannen och kunde ta en av de små flaskorna bubbel vi har hemma. Bottega kan vara en av de godare bubbel jag smakat och så fort jag ser en sån flaska tänker jag på sjömannen och att tänka på honom gör ju att jag saknar honom lite extra och hoppas han kommer hem och ger mig massor med kärlek.

Och apropå kärlek, så tycker jag alla mina läsare ska klicka sig in till världens coolaste sjusköterska Sheima,  i hennes blogg , och ge henne massor med kärlek. Hon behöver det och jag vill ge henne all kärlek hon kan få. Dessutom har jag fått tillåtelse att visa upp lite foton jag tog på hennes nyaste tillskott, prinsessan Luna. Jag fotograferade henne för ett par veckor sedan och under helgen kommer dom upp här i bloggen.  Så in och ge henne kärlek i kommentarsfältet i hennes senaste inlägg. En läsvärd blogg från hjärtat!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.