Livsstil

12 timmars sömn och slappelördag

Herregud, det var halva lördagen det. Jag la mig vid 23 tiden i går, då var ögonen oerhört trötta och jag bestämde mig för att jag inte ska ställa något larm denna lediga dag, utan faktiskt sova tills jag vaknar av mig själv. Jag har en liten rädsla för detta för att vara rädd att sova borta halva dagen och få ångest över det, men jag tänkte ibland måste jag bara låta kroppen få sova ut och herrejävlar vad jag har sovit. Jag vet inte när jag kan säga att jag sov 12 timmar, jag gjorde det i dag och vaknade vid 11.30 tiden.

Kamphunden har sovit hon med och vi har varit på en längre morgonpromenad, jag har gjort en latte och spelat in videon till dagens lucka i min instagram julkalender.  Annars händer inte mycket i dag, jag ska eventuellt tvätta lite och ta en promenad men annars händer absolut inget. Jag ska ha kvalitetstid med kamphunden och bara små fisa och plocka här hemma. Jag känner mig inte sugen på att träffa massa folk och göra något, utan en hemma helg blir nog helt perfekt. Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda och vad som sker.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.