Livsstil

När man bara vill hugga av sig lemmar

Nikon D610 | Sigma 70-200 f/2.8 II HSM DG MACRO

Ännu en natt har gått där jag har haft fruktansvärd värk i min kropp. Jag tog upp detta med läkaren att jag mår hyfsat bra under dagarna, förutom när det är väderomslag för då reagerar min kropp riktigt förfärligt och när jag lägger mig, för det är precis som det är då det släpper och värken i fotlederna och benen kommer och när jag vaknar känns det som jag har haft ett gympass hela natten, för armarna är tunga och jag är helt slut i dom.  Känslan att få höra, att det inte är lätt att vara människa är fan ingen roliga feeling. Men jag kämpar på så gott jag kan och försöker verkligen hålla humöret uppe.

Jag har haft ett par riktigt tuffa dagar och det känns som det börja lätta lite nu. Jag har extremt höga krav på mig själv och vill alla så väl som jag så många gånger skrivit om. Jag har kämpat nu sen i fredags med kosten och det har fungerat bra tills i går och idag, detta med värken gör att jag fixar inte frukosten. Jag har ingen aptit alls. Inte ens vid lunch utan jag äter vid middag och jag tänker att det får vara så även i dag och så nya tag i morgon.

Det nya objektivet levererar.

Ser ni hur vacker våran kamphund är?
Jag testade objektivet i tisdags direkt när det kom, i extremt dåliga ljusförhållanden och med lamporna tända i lägenheten, höjd ISO och kortare slutartid. Jag försökte rädda upp det extremt varma ljuset och jag tycker fotografiet på kamphunden blev fantastiskt. Så jag ser fram emot att testa detta på dagen, att ta snygga outfitbilder och även porträtt. Fotosugen smyger sig sakta men säkert på igen och ingen är lyckligare än jag.

Nu blir det dricka min skum tomte, lyssna på musik och mysa med kamphunden innan jag får på mig kläderna och ger mig iväg för ännu en kväll på jobbet! Och självklart är dagens video till min julkalender på instagram uppe, check it out at @tommytott.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.