Livsstil

Brinnande vätska igenom brevinkastet

Fyra dagars ledighet.

I dag slår jag upp mina ögon och hör att sjömannen säger att det blinkade blått och lös upp hela lägenheten i natt. Det var full action på andra sidan gatan och någon hällde brinnande vätska in i brevinkastet till någon.  Jag kan ju säga så här att vi är rätt glad att vi inte har något brevinkast på våran dörr … längre haha.. Hur sjuka får människor var egentligen?

Jag slog upp mina ögon första gången vid 04:44 ish, scrollade på mobilen en stund innan jag somnade om igen men sen vaknade jag vid 8 tiden typ. Vi låg kvar i sängen en stund innan jag klev upp , gjorde mig klar, tog på jacka och skor och skulle gå in i sovrummet och hämta Chanel, men där var ingen sjöman eller kamphund – jag hörde inte när de smög sig ut. Fixade varsin latte, tände lite ljus och kör mysmorgon på första dagens ledighet av 4:a.

Vi har inga planer alls för dagen och inga för ledigheten heller. Kanske drar vi och sover någon natt i stugan och bara myser. Det som är på min agenda nu är att jag inväntar ett telefonmöte med ett företag som vill inleda ett samarbete med mig, så ja .. latte , tända ljus , telefonmöte och jag har världens bästa utsikt. Sjömannen är äntligen hemma igen.

Vi hörs kanske senare i dag igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.