Livsstil

Älskade sommarkvällar

DSC_5472

 

En lugn och skön fredagskväll och jag älskar att vi har öppen balkong och jag älskar dessa sköna sommarkvällar.  Kvällen har varit lugn och skön och jag har varit både uttråkad och känt att det har varit enormt skönt att inte göra ett skit.

Men jag valde ändå att svira om och få på mig lite anständiga kläder, ta en cider och sätta i gång lite skön musik via spotify och placera min röv i rottingmöblerna i den ljumna sommarkvällen på balkongen i fall jag får för mig att ge mig ner på festivalen, och så passade jag på att utmana ödet och nästan skita på mig av rädsla av att Mr nikon skulle trilla ner från balkongräcket, men vad gör man inte för snygga foton till bloggen? Det blir kanske en tur till festivalen ikväll, Annelie och jag snackade lite men i fall det blir ( vilket jag faktiskt hoppas på ) så blir det lite senare. Vi får se, vi möts upp i så fall.

Om inte annat har jag fått känna mig lite snygg, njutit av en god cider och skön musik på våran balkong. Bara älskade sjömannen som saknas. Det är tomt utan honom, men denna saknad är bra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maggan 14 augusti, 2015 at 21:27

  Ljumma sommarkvällar är de bästa kvällar som finns!

  • Reply tommytott 14 augusti, 2015 at 21:28

   Verkligen helt underbart!

 • Reply Skåningen 15 augusti, 2015 at 04:46

  Vad härligt.
  Här i Trelleborg har vi hållt på att blåsa bort.
  Har stormat nåt otroligt. Hoppas er husvagn och tält står kvar.
  Hälsningar Skåneland

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.