Livsstil

Birthday boy

31 and stil fancy as fuck. 

Godmorgon godingar. Its ma birthday.  31 och jag känner mig fortfarande som 18 haha. Jag kommer nog aldrig växa upp, utan den barnsliga totten kommer nog alltid finnas , även vid 80 års ålder. I dag har jag varit på födelsedagskaffe hos syrran och nu är jag hemma med pälsbarnet Chanel och vi bara slappar  och laddar upp för en kväll med kollegorna. Jag har med mig tårta och självklart är det högsommar ute och stekande sol den dagen jag ska ha en tårta med mig till jobbet. Fick låna kylväska och klampar av syrra och Mattias och hoppas att den inte smälter bort .. haha!

I går träffade jag upp gamla kollegor och vänner från tidigare jobb. 2 av dom har blivit morsor och behövde rastas och den 3:e har gått och blivit chef haha. Vi käkade på Bistro queen och sen traskade vi bort till Fagans och snackade skit fram till runt midnatt , då jag tackade för mig och traskade hem. En dag i dag oxå.

Efter jobbet ikväll ska jag hem och svira om och gå bort en runda till syrran som även hon fyller år i dag, hon ska ha en liten 25 års fest så jag ska dit och kolla läget en stund, men jag jobbar även i morgon.  Det blir en bra dag, trots att sjömannen inte är hemma och just högtider, som födelsedagar, midsommar, påsken och de högtiderna är alltid lite jobbigare och saknaden är lite extra, för visst fasiken önskar jag att jag fick spendera min dag med mannen i mitt liv. Men snart är han hemma igen. Längtan och saknaden är bra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Joanna-Livet med psykisk ohälsa 15 juli, 2017 at 12:39

  Grattis!

 • Reply Louise 15 juli, 2017 at 14:36

  Grattis på födelsedagen. Ha en fin dag.

 • Reply Margareta 15 juli, 2017 at 17:40

  Hipp hipp hurra! Grattis på födelsedan! 🙂

 • Reply Monica 16 juli, 2017 at 03:40

  Grattis

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.