Stuglivet

Bygget är i gång, gubbhumor och du är störd

Visst är det härligt med sovmorgon på ledig dag? Det vet jag inte om jag kan hålla med om med tanke på att jag slog upp mina melerade ögon 05:56 och har sedan dess varit vaken.  Vid kvart i sju gav jag upp och klev upp, sjömannen vrålade att han minsann skulle ligga kvar och sova till klockan 7. Men jag vrålade att latten är klar och att han fick kliva upp.

När energin är på topp försökte jag mysa lite med sjömannen och tvångshångla med honom och jucka lite på honom. Han vrålar att jag är störd och behöver söka hjälp. Jag förstår inte detta, kärleken är ju magisk och jag förstår inte varför han kallar mig så .. hade han tvångshånglat med mig och juckat på mig, så hade jag uppskattat det. Hård kärlek haha!

Terrass bygget är i gång.

Byggarebobs sa att dom kommer vid 8 och vid 7.35 var dom på plats och började med att mäta, fixa och gubbhumorn är redan i gång. Snusket har redan pratats och när man står med en sågajävel i handen så vrålas det: Jag hörde på tv i går att kvinnorna var före männen med batteridrivna redskap.  Vi dog av skratt och tänker, vi har valt rätt pensionärsgubbar till detta bygget. Skakiga eller ej haha. Jag var lite nojig när vi bestämde oss för att han som var här och kollade inför bygget skakade som aldrig för, men jävlar vad det känns bra nu .. skakiga eller inte!

Jag ska försöka håller er uppdaterade om hur bygget går, fler gubbhumor och dagarna. Jag är fan ledig då vem vet, det kanske kommer upp en sju helvetes massa inlägg både i dag och i morgon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hemlig 15 april, 2020 at 09:02

  Att du inte skäms över dig själv , världen behöver inte fler som du och hoppas ni äckliga bögar dör av pandamin! Ja vet inte vad som är värst , koronan eller äckliga bögar som du!

  • Reply tommytott 16 april, 2020 at 07:43

   Du har det svårt. Både rädsla för bögar och corona. Något som du aldrig kan styra över. May the force be with you!

  • Reply Emschen 17 april, 2020 at 00:40

   Du borde skämmas! Om du nu ska komma med har kan du iaf ta ansvar för dina ord och åsikter och visa vem du är.
   Jag tycker verkligen att världen behöver fler bögar! Mig veterligen har bögarna aldrig startat krig.

 • Reply Monica 16 april, 2020 at 01:30

  Knip igen Hemlig.
  Du borde skämmas för att du är så korkad. Väx upp!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.