Stuglivet

En man och hans hund

En man och hans hund.

Tisdag och min 8 dagars vecka är nu över. I dag var sista dagen med utbildningen och deltagarna har varit fantastiskt duktiga, även fast jag kom hem svettig och med ännu mer blåmärken på armarna , axlarna och kanske till och med ett på min bröstkorg, men vet ni vad? Jag bjuder på det haha.  Dessa utbildningsdagar har verkligen varit magiska och jag har verkligen vuxit mer som människa. Jag som alltid hatat att stå framför andra och föreläsa har nu dessa dagar, enligt mig själv fixat detta utan större , märkbar nervositet.

Efter jobbet hämtade jag kamphunden, packade det nödvändigaste och så körde vi ut till stugan för att ha lite kvalitetstid. Det är en speciell känsla i hjärtat och få saker som får en att få ögonen att tåras av att se lyckan i kamphundens kropp, galna ryck och glädjen när hon får springa fritt här i trädgården när vi kommer till stugan. I dag var en sån dag och det är sånna här dagar när vi varje gång får se hennes glädje i ögonen, springet i den gamla kroppen som gör att man samtidigt blir ledsen och tacksam, 11 år har vi fått ha denna damen och vi ser även på henne att hennes kropp inte är som förr och orken inte är som förr, men det är dagar som dessa när hon springer som en galning som gör att vi känner ett extra hopp om att vi kanske får ha henne kvar till låns ett tag till. Älskade lilla kamphunden!

Dessutom så har jag känt att jag har hittat tillbaka till att vara Totten. Jag har sån fruktansvärd glädje i kroppen, det är varmt som fan ute och jag njuter, jag har fantastiska kollegor som jag genuint blir glad av att träffa och som får mig att skratta och må så fruktansvärt bra på jobbet och jag har nedräkning till semester och att sjömannen ska komma hem. Jag ser så fruktansvärt mycket fram emot att sjömannen ska komma hem och att vi ska ha en lång semester ( för oss ) tillsammans.

Ikväll har jag varit iväg till vännerna som bjöd på middag, suttit ute i kvällsbrisen och snackat skit. När jag och kamphunden kom tillbaka till stugan så började jag borra och fixa med de nya inredningsdetaljerna som skulle upp på väggen här i stugan. Bilder på det kommer i morgon , när jag har rensat bort mina döda hibiskusar som inte klarat av värmen, trots vattning, här inne i stugan. Det blev så bra och nu funderar jag faktiskt på om vi ska ta oss råd och införskaffa oss moddelen större. Satan vad snyggt det blev.  Men nu, ska jag ut och skälla på kamphunden som sprang ut och skällde på något och så ska jag gå en vattningsrunda och vattna våra odlingar och blommor så de klarar av hela sommaren med denna fantastiska värme. Livet, livet är just nu på topp och jag ska fan fortsätta så här med träningen, måendet och vara den där glada jävla skiten. Som en del stör sig på. Tjo och tjim .. fi …fiskstim!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 25 juni, 2019 at 22:21

  Åh vilket livsbejakande inlägg, härligt att läsa! Och dessutom är det en helt underbar bild på er! Ha det fortsatt fint!

  • Reply tommytott 26 juni, 2019 at 11:08

   Tack så jätte mycket. Visst är det härligt, just nu är livet på topp och jag mår så bra. Träningsvärk från helvetet men vad gör det om hundra år? Haha! Ha det fortsatt fint du med!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.