Stuglivet

Roadtrip, byggarebobs och hatkommentarer

När de svaga människorna vaknat igen.

Bygget av våran nya terrass går på i en rejäl takt och byggarna kom som sagt tidigt i går och började med bygget och de avslutade vid 12 tiden då de hade för lite virke med sig för stommen, så de avbröt för dagen och skulle fixa de 2 reglarna i dag innan de kom ut och fortsätter bygget. Deras jobb ska tydligen vara klart i dag och eftersom de kom tidigare i går så fick vi kliva upp tidigt även i dag. Vi ser fram emot att dom ska slutföra sitt jobb i dag och sen har vi bara lite små fix på terrassen som vi själv ska fixa på, men det är ju ingen brådska …  vi är så uppspelta, terrassa-jäveln är snart på plats.

I går körde jag som sagt på en roadtrip till Ängelholm där jag köpte ormen som dog och efter att ha pratat med säljaren så skulle jag få kompensation. Väl där så snackade vi och jag fick mer kompensation än vad jag förväntade mig och fick med mig 2 mindre terrarium som jag behövde och så kom jag hem med en Bengan, en pojkvän till kameleonten Bettan. Score haha!

De svaga människorna har vaknat igen. I går trillade det in en hatkommentar igen efter ett par månader av tystnad och nu var det en hemlig person som tyckte att jag borde skämmas över mig själv, att världen inte behöver fler som mig och att hen hoppades på att vi bögar dör av pandamin<— PANDEMI heter det. Och att hen inte visst vad som var värst, KORONAN ( misstänker att hen har ölen corona som favvo och inte vill föra fram felaktigt budskap i hatet. ..)  eller äckliga bögar som jag?

Suck säger jag bara. Och det knyter sig i magen på mig. 2020 och homofobin är fortfarande ett faktum och man vet fortfarande inte hur man för sig och beter sig på nätet.  Denna människa måste ha det oerhört svårt i vanliga fall, men tänk er nu ? Rädsla för både bögar och covid-19. Kan inte ha sett ljuset på länge med tanke på hur länge gubbkärringen har behövt sitta i självisolering.

Nu .. kränkt över att jag fick brändmjölk från mjölkskummaren i min latte så jag höll på kräkas, invänta byggarebobs och sen mot frisören och ett par ärenden i stan.  Så hemlig, om du läser detta och bor i Malmö – bögarnabus intar stan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.