Stuglivet

Byggbögarna blev kort, erfarenhet till cv´t och nu händer det

I dag fick jag sovmorgon, jag hade en sån där tur som jag kallar helvetesturen där man börjar klockan 9 på morgonen och det kan ju vara skönt med lite sovmorgon och man kan tycka att jag ( läs jag och många av mina kollegor ) är sjuka i huvudet som hatar den turen. Men problemet är inte att börja klockan 9, utan att man ska jobba till klockan 17:30 och vet ni hur jävla länge det är eller ? haha! Det känns så fruktansvärt länge och att är man som jag som uppenbart sitter hemma och väntar ut tiden i 2 timmar innan jag kan röra mig mot jobb när jag har helvetesturen .. så kan man inte annat än hata den.

Jag hann i alla fall vara lycklig över mina djur ett tag och hann därmed spraya som i morse. Alla mådde bra och jag fångade minsann kameleonten Bettan in action och skita. Det var första gången jag såg en kameleont tömma tarmsystemet och det var en upplevelse vill jag lova. Check på den på cv´t, för det kan väl inte vara många som vet hur en kameleont ser ut när den skiter. Jag vet haha!  Lyckan varade inte länge, för när jag kom hem så hittade jag min nya bredbandade bambusnok Bodil död. Jag har pratat med säljaren och kommer kompenseras för dödsfallet, så i morgon kör jag roadtrip. Tur jag är ledig och älskar att köra bil.

Som ni vet rev vi ju uteplatsen i helgen, jag trampade i en jävla spikhelvetet och vrålade rövfitta. Vet ni hur ont jag har i tån efter att vi lekt byggbögar i helgen? Jag är sjukt stolt över oss att vi lyckades som byggbögar men ännu gladare att karriären blev kort. I dag när jag gick mot bilen så gick sjömannen med mig för att nu jävlar händer det, han skulle möta upp byggarebobs som skulle komma med material och grejer för att påbörja vårat bygge av terrassen.  Mother-fucker-nöjdhet över mig att jag skulle jobba och skulle slippa hjälpa till att bära och skickade sms till sjömannen när jag kom till jobb att han skulle hålla mig uppdaterad under dagen med bilder på hur långt de kommit med terrassbygget.  Kort därefter fick jag besked att dom bara lämnade av materialet och sa : Vi börjar i morgon, vi kommer typ 8 ?! Men för fan . Jag ångrade mig lite och insåg att jag kanske skulle blivit byggarebob och uppta karriären som byggbög igen då man tydligen kan göra så här i byggbranchen?! Andas .. jag kom och tänka på spikhelvetet i tån och tänkte fuck this. Jag fortsätter som Bup prinsessa.

Så i morgon bitti blir det ingen sovmorgon, vi ska upp tidigt och välkomna byggarebob 1 och 2 och elda dom i baken. För de ska tydligen vara klara med det arbetet dom ska göra på torsdag? Då återuppstår byggbögarna en runda igen och vi ska slutföra det vi tror oss att vi ska klara av ? May the force be with us.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 16 april, 2020 at 01:34

    Kamelonter verkar intressanta.
    Vad ledsamt att den nya ormen dog. Hur ser en bambusnok ut?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.