Livsstil

Cherry blossom

DSC_1381

Underbart med lite mer än 2 timmars sömn nu i eftermiddag. Kamphundarna och jag somnade gott men jag känner mig inte ett dugg piggare efter mer sömn. Men det är bara att le och vara glad.

Kamphundarna är rastade, utfodrade och jag tog med mr Nikon på promenaden. För att fotografera de fantastiskt vackra rosa körsbärsblommorna, men i år är jag för sent ute. Dom har nästan blommat ut helt och är inte sådär vackra och i år hann jag inte, kanske hittar något annat träd och sen letar jag även de fantastiska träden Magnolia. Men fann inget.

Bråkar med min Iphone. Har ljudet på men den bara vibrerar vid sms. Jävla mög. Försöka få rätt på den, invänta att den sista maskinen med tvätt ska bli klar, göra mig en latte och sen ska det fortsättas packas. Jag ber nu till gudarna att jag slipper köra och hämta fler bananlådor, jag känner just nu för att kasta det mesta haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maggan 23 april, 2015 at 19:27

  Jättefin bild!

  • Reply tommytott 23 april, 2015 at 21:42

   Tack så jätte mycket!:)

 • Reply Mia K 24 april, 2015 at 07:45

  Det har funnits underbara magnoliaträd vid barnsjukhuset (i närheten av Mobilia ) vet dock inte om de är kvar annars vet jag ett på Söderkulla som är helt underbart men kan inte adressen (kan ta redan på om du vill)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.