Livsstil

Pimp my car , gourmet mat och äta på golvet

Tommytott

 

Torsdag och jag har sovit alldeles för lite. Vaknade av att luftmadrassen jag sover på och täcket var genomblött av svett. Jag började känna mig febrig i natt och slocknade snabbt när jag kom hem, men kunde bara sova knappt 3 timmar.  Jahapp, rasta kamphundar igen och sen ner i badet för att sen ta tag i dagens måsten. Tvätt, hämta banankartonger <– skjut mig och lite paket på posten.

I dag kom äntligen min dekal till bilen. Jag hade fixat så jag kunde få hjälp, för det här med småpill och sånna här saker är inte min starkaste sida, tålamod över huvudtaget var inte något jag fick i överflöd av när det kommer till vissa saker när jag föddes, men man inte kan inte få allt. Jag fick skönheten i stället för tålamod.  Jag gav mig som sagt på projekt pimp my car själv. Jag kan själv. Och jag kunde fan. Jag laddade upp med könsord, men inte ett enda könsord kom det, inte helt rakt heller men jag är nöjd. Pimp my car.

När jag var på Malmborgs passade jag på att handla. Jag funderade lite på vad jag skulle handla, för mat behöver man ju. Inget bord, inga stolar och inget porslin. Jahapp? Jag gick på gourmet mat i dag, black and white blev min brunch. Smakade ungefär som det ser ut och när jag värmt det kom jag på – Vi har ju inga bestick?! Vi har ju bara en gaffel kvar och den använder vi till Chanels färskfoder. Jaja, diska och sätta mig på golvet och käka. Mys.

Nu ska jag kolla tvätten. Sen försöka sova någon timma och vila denna stackars kroppen. “Ernst-hugo 90+” tycker jag ska ta det lite lugnt och gav mig feberkänningar. Så det ska jag göra. Skeda med kamphundarna innan jag tar tag i att packa och fixa med det sista, det ska bli klart i dag för i morgon ska möget väck.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.