Livsstil

Tröttast i världen

DSC_1390

 

Puh. Nu ger jag upp för i dag. Kroppen orkar inte mer, varm och känner mig febrig och allmänt slö i kroppen. Jag har packat lite ikväll, både till husvagnen och till magasinering. Konstaterade att jag behövde köra ner allt till husvagnen för vi skulle inte få plats i bilen med allt annars, så en snabb runda till Trelleborg blev det. Och så har jag gått lös och demolerat den lilla bokhyllan vi hade i sovrummet som ska på tippen under helgen.

Nu ska jag stänga ner för i dag och mysa lite med kamphundarna framför tv´n tills jag somnar.  Sov gott och händerna på täcket!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bexollila 24 april, 2015 at 09:14

    SNÄLLA HJÄLP MIG & FÅ CHANSEN ATT BLI LÄNKAD EN HEL VECKA PÅ MIN BLOGG – http://nouw.com/bexollila/hjalp-mig-jag-hjalper-dig—lanktavling-18737470

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.