Stuglivet

Ledighet , stugbögarna och slöa getingar

En helg i stugan.

 Det har helt enkelt inte varit tid för mig att sätta mig ner och uppdatera, jag har haft en sinnesjukt späckad vecka på jobbet och när jag väl har kommit hem så har jag däckat, det är ungefär vad jag orkat med för att klara av veckan. I onsdags efter jobbet däremot så fyllde sjömannen år och vi hade fantastiska Alexandra och Anders över för att fira sjömannen. Vi käkade kina mat och spelade spel och skrattade och pratade strunt. Underbart.

I går när jag checkade ut från jobbet så hade sjömannen packat och vi körde och handlade och sen direkt ut till stugan. Packade upp och fixade, Annica kom förbi och sedan hörde Anna av sig så vi hade myskväll här. Vi drack bubbel och vin och bara pratade och kollade på dobidoo, sjöng och skrattade.

Lördag morgon och här flyger de slöa getingarna in. Jag har fixat kaffet och diskat upp efter gårdagen, sjömannen försvann ut på tomten och krattade löv. Fattar inte varför getingarna inte har dragit sig tillbaka för övervintring för temperaturen är ju inte sexuellt upphetsande där ute. Jag har tänt lite ljus försöker få i gång lördagsfeelingen.  Lördagens planer? Alexandra och Anders kommer ut och så ska vi lite lördagsmys ihop med Anna. Annica skulle nog försöka komma förbi oxå, vi ska väl käka något gott, dricka lite gott och bara köra en fantastisk lördagkväll tillsammans. Vi måste handla, men först måste vi nog prata ihop oss om vad vi ska käka för något och var vi ska vara.

Vad har ni för planer?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.