Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit.

Passade på att ta lite outfit bilder nu när vi var ute med kamphunden på promenad i det härliga vädret. Strålande sol och riktigt skönt ute.  Som ni ser är sjömannen en bit i från, p.g.a kamphunden som gärna skulle in i objektivets bildomfång. Nu när jag kollar in fotona så ser jag att nästan alla är felfokuserade. Detta objektivet håller verkligen inte så nu är det på allvar tid att kolla efter nytt objektiv så jag kan leverera foton i den kvalitet jag vill ha här i bloggen och mina övriga sociala medier.

Nya objektiv sökes.

Är det någon som sitter på något av dessa objektiv till nikon till superbra pris så vråla högt.. alternativ släng iväg ett mail till mig.
Nikon 50mm f/1.4
Nikon 85mm f/1.8
Tamron 70-200 f/2.8
Tamron 90mm f/2.8

I need them in my life. Ja har du ett 12-24 f/2.8 som du inte vill ha och kan skänka mig så skulle jag vara evigt tacksam haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.