Livsstil

Födelsedagsgrisen, öppet hus och semestern fortsätter

Grattis på födelsedagen sjömannen – Jag älskar dig. 

Födelsedagsgrisen får presenter på sängen.

Sjömannens födelsedag är här och jag börjar morgonen med ljuvlig, falsk sång och presenter på sängen. Där ligger han och muttrar över att jag lovat honom en latte på sängen oxå, men jag sa att den får vänta, han muttrar och jag säger att jag kan suga av honom i stället. Han muttrar och börjar öppna ett paket, för man kan inte öppna alla på en gång, för det är hans födelsedags så då ska man öppna över hela dagen haha! Så söt.

Vi har dragit över med dammsugaren, jag har snackat med blommorna och så har jag vispat dumlefluff och sagt massa fina nya svordomar i köket när jag skulle ge mig på att fylla muffins. Det blev som det blev, men fluffet blev gott. Nu sitter jag här och dricker en latte med födelsedagsgrisen. Vi har öppet hus i dag i stället för festlighet och de som vill komma och fira sjömannens 39:e födelsedag för 6:e gången så är dom välkomna. Vi måste iväg en runda alldeles strax för att handla sjömannens tvillingsysters födelsedagspresent.

Och sen vet ni? Jag svor lite mer när sjömannen öppnade ett paket som inte var från rituals, tror ni inte på fan att jag köpte den billigare varianten av skäggtrimmer för vad den mer avancerande kostar på annat ställe. Jag informerade glatt sjömannen att jag är en idiot och han inte får testa den, för den ska bytas till rätt imorgon.. Heja mig?! haha! Så nu kickar vi i gång denna vecka med födelsedagsfirande och att min semester fortsätter  .. en vecka till. Jag.Gillar´t!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 25 september, 2017 at 12:40

    Grattis till din sjöman 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.