Livsstil

Underbar kväll, kakbuffé och sovmorgon

Tack alla som kom och firade sjömannen.

Tisdag morgon och vi tog oss lite av en sovmorgon. Jag har 2 nätter i rad sovit fruktansvärt dåligt och vaknat flertalet gånger och varje gång är jag så sinnesjukt törstig så det har varit skönt med lite sovmorgon. Sjömannen var lite extra trött i dag på morgonen så han fick sova lite längre. Jag klev upp och röjde i köket, slängde alla papptallrikar och plastmuggar från gårdagens födelsedagsfirande.

Det var en hel del som kom och firade sjömannen och jag var lite orolig att vi bakat för mycket och dukat fram för mycket av våran kakbuffé som jag dessvärre glömde bort att fotografera, nästa gång vi har festlighet och vi ska bjuda på något tilltugg så är en sak säker och det är att det ska 3 dubblas med pølsehorn, det var verkligen uppskattat och mina muffins med vaniljfyllning och dumlefluff gick åt.  Tack alla som kom, ni är är underbara!

I dag har vi inga större planer. Mer än att vi ska åka och lämna tillbaka en av presenterna som jag köpte till sjömannen och så åker vi och köper den digitala för samma pris på annat ställe och sen ikväll ska jag köra syrran till tåget. Det är väl vad som är planerat för dagen, annars händer inte speciellt mycket skulle jag tro. Det ska väl börjas funderas på kvällens middag oxå , det dagliga bekymret haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2 26 september, 2017 at 10:28

  Nu blev jag sugen på kakor:D

  • Reply tommytott 26 september, 2017 at 10:31

   Baka ! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.