Dagens outfit

Dagens outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leopard jacka – Zara | Tee – H&M | Jeans – JC | Skor – Wish

Det blev en snabb runda till Mobilia för att jag skulle på Willys för att fylla på kylskåpet lite, samt på ÖoB för att handla hundbajspåsar och toalettpapper ( lambi is the shit ) och så blev det en snabb runda in på passiflora och kolla och där i från kom jag inte heller tomhänt .. vafan haha. Men det visar jag sen, för det är såå fint, kollade efter en lykta jag velat ha länge, men den verkar vara slut överallt.  Nu dricka upp min latte , rasta kamphundarna , få i mig något att äta och sen iväg på möte. Min tee som jag har på mig här ovan shoppade jag i går när jag och syrran hade en dag på stan.

Tack för att du hänger med syrran och tack för att du står ut med att hjälpa mig med outfitbilderna,  det finns önskemål att jag ska  ha mer outfit foton i bloggen och ja, det ska jag ju självklart ordna. Jag är ju en sucker för mode och älskar det. Synd bara att min kamera inte levererar som min gamla Mr nikon. I miss him!

Glöm inte följa bloggen på :
Facebook: Tommytott
Instagram: Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tina 7 september, 2016 at 14:40

  Alltid lika snygg min vän! Puss

  • Reply tommytott 7 september, 2016 at 18:56

   Tack darling! LOVE YOU!

 • Reply Mirre 7 september, 2016 at 21:12

  Jättesnyggt

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.