Livsstil

Coconut dream, latte och jobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon godingar!  Onsdag och i dag fick jag ingen sovmorgon, utan klockan 7 tyckte kamphundarna att pappan skulle ta sin lata röv och dra sig av sängen. Dom ville ha  mat och körde race från sovrummet till köket och Prada dansade på bakbenen och tror att hon ska få mat snabbare. Matapor och sen tog vi en morgonpromenad.

I går när jag var på affären med syrran för att handla det sista till middagen så hittade jag äntligen den nya proteinpuddingen från tyngre. Barbells proteinpudding och då dom hade alla smakerna inne så köpte jag 3 av varje, för vet ni? Nu får det vara nog med latheter, onyttigheter och skit. Min kropp strejkar, favoritplaggen passar inte längre och lederna behöver faktiskt skötas om, hela kroppen måste skötas om. Så nu ska jag försöka köra resten av månaden i mer hälsosam stil.

Så i dag börjar jag morgonen med en proteinpudding – coconut dream, faktiskt helt okej , en latte och så jobb framför datorn. Det blir en hel del jobbande i dag, så vi får se hur mycket vi hörs här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.