Livsstil

Dålig sömn, en kanna kaffe och sjukskriven av en hundskit ?

Torsdag och jag låg och drog mig i sängen och halvslumrade om när jag vaknade 06.30, eller jag slog upp ögonen i alla fall för vaken var jag då inte. Så jävla trött efter att jag sovit så dåligt i natt som jag alltid gör de första nätterna sjömannen är borta, så jag kände bara. Jag blir kvar här i sängen hela dagen, jag vet ju att det inte funkar så då jag har kvällspass att avverka men jag låg kvar en stund, 30 minuter för att vara säker sen vrålade kaffe tarmen och denna kroppen behöver verkligen en kanna kaffe för att orka med dagen.

Människan är en egen art.

Upp och göra sig i ordning och försöka fräscha till sig och sen ut med kamphunden. I går var det vitt och snö , inga större mängder men tillräckligt för att möget skulle täcka de gröna gräsmattorna. Och det är något som händer med många hundägare så fort snöhelvetet kommer och det är att dom , oavsett mängd snö tänker – Åh äntligen är snön här, om  min hund kröker rygg och lassar i snön så försvinner den av sig själv och ingen annan människa ser den.  IDIOTER.

Morgonrundan med kamphunden går jag , trött så jag knappt vet om jag har röven fram eller bak men hunden måste rastas oavsett hur trött man är. Där går man i lugn och ro i regnet och ler med mitt mentalt störda leende i regnet över att snön är borta och vips så glider jag med foten fram i en jävla fart på gräsmattan, kamphunden flyger och jag lägger av ett jävla vrål, tittar ner på foten och vet inte om det är en sko eller en hästaskit jag tittar på?!  Vad är det för fel på folk och så jävla dyrt är det med hundbajspåsar och det är fan ingen jävla träningsprocess att böja sig ner och plocka upp efter sin hund ( eller i detta fallet häst eftersom det var ungefär den mängden ).  Jag kunde dött .. eller fått gå till läkaren och begära sjukskrivning, sträckning i ryggen och sjukskriven orsakad av en hund-tolle. Fungerar det? IDIOTER!

Hela rundan kände jag en odör om mig av en jävla skit och fick ta en omväg när jag möter andra människor och glodde som fan på alla hundägare och ville bara trycka min sko i deras ansikte. Men så klart gjorde jag inte det, utan log mitt mentalt störda leende och hälsa artigt när de hälsade. Va fan ska alla hundägare hälsa och vara så jävla trevliga hela tiden?

Skon är tvättad, jag har fått i mig en liten mängd kaffe och känner att jag lugnat mig lite. Jag bör undvika andra hundmänniskor på gatan i dag känner jag spontant. Men nu , mysa med kamphunden , dricka mitt kaffe och sjunga falskt till musiken genom datorn och ladda upp för en kväll på jobbet.

Dagens tips från coachen:
– Lär av dina misstag ( som man aldrig gör ) men gå inte på en gräsmatta utan att se vart du sätter dina fötter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.