Livsstil

Besiktning, flyttlådor och känslosamt sms

Flyttpackning pågår.

I dag klev vi upp tidigt då vi hade besiktning av lägenheten kl 10. Det är ju alltid lite nervöst när man ska flytta och höra i fall man tagit hand om lägenheten som man ska eller om besiktningspersonen tar fram pekfingret och läser lusen av en, men som vanligt var det normalt slitage och vi fick inget vi skulle åtgärda, utan dom lägger ut lägenheten i dag och sen får vi se när vi ska ha massa främmande människor som ska kolla på lägenheten. Det är nog det värsta av allt haha.

Vi har varit iväg och köpt 20 flyttlådor till, en runda på mobilia för att kolla in den nya butiken Normal, bra priser och en del smått och gott som jag vill handla till nya lägenheten. Men onödigt att köpa på sig nu så man får ännu mer att flytta. Vi kollade även Stadium som har rea ifall dom hade några snygga skor, men det hade dom inte.

Nu under eftermiddagen har vi varit en runda på vinden och kollat vad vi hade där, bar ner en massa bananlådor och ja jag kan säga så här, att trots att vi rensar en hel del och slängt massor så kommer det vara mängde med flyttlådor.  Jag orkar inte haha.

I dag fick jag dessutom ett sms från chefen som fick mig att blå rörd och tårögd, men det var ju bara att bita ihop och inte börja lipa i garaget på Mobilia. Fina och värmande ord och ja, det är när man väljer en ny bana i livet som man verkligen får det på print att jag är duktig på det jag gör och vissa ord fastnar mer och som jag tar med mig:  Jag uppskattar ditt arbete och din person, stay you! 

Resten av eftermiddagen blir väl bara att slappa, mysa med kamphunden och bråka på sjömannen och självklart fundera på den där jävla frågan som dyker upp varje dag, vad blir det för jävla mat i dag då? Tänk om man kunde ha äran att ha en egen kock här hemma som bara kunde läsa ens tankar och servera fantastisk mat varje dag, livet hade varit så mycket enklare haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.