Livsstil

Dålig sömn, skrikande unge och gapande morsa

DSC_1208

 

Morgon godingar. Så är vi uppe, ingen sovmorgon här inte. Var vaken mellan 03-04 i natt  då jag inte kunde sova och Gizmo körde ett race. Fantastiskt mysigt, den hunden förstår inte att man ska sova på nätterna.

Vid 07 tyckte dom att det var morgon, jag tvingade dom att lägga sig och sova 30 minuter till men jag kunde inte somna om. Familjen under bråkade så fruktansvärt, i alla fall mor och dotter. Dottern vrålade, vrålade, grät, och vrålade lite till. Jag klev upp och tog med mig hundarna och hör då mamman – Nuuuu jävlar räcker det,  slutar du inte tappar jag snart tålamodet. Jag var sugen på att knacka på och säg att slutar båda 2 inte snart så tappar jag tålamodet. Seriöst? Jag är glad jag ska flytta, för den där dårfamiljen har inte gjort annat än vrålat sedan dom flyttade in.

Så nu sitter jag här med en latte, diskmaskinen är i gång och jag ska väl köra i gång en maskin med tvätt och fundera på vart jag ska börja i dag med packning, jag tror jag tar och fortsätter i hallen i dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jenny 14 april, 2015 at 09:10

  Låter inte nå vidare med såna grannar.
  Men vet precis hur det känns.
  Ibland har jag funderat på om föräldrar har glömt bort hur man talar i normal ton, tycker det skriks alldeles för mycket *suck*.

 • Reply Anna 14 april, 2015 at 09:14

  Då är det skönt bo
  i ett eget hus ute på landet 😉

 • Reply Tina 14 april, 2015 at 14:15

  Hej snygging! Åh vilka jobbiga grannar! Även om jag och Tuva kan ryka ihop rejält ibland så visar man ju ändå respekt mot sina grannar! Hoppas du mår så bra som du kan göra finaste! Miss u! PUSS

 • Reply Patricia 14 april, 2015 at 16:17

  Skönt för dig att du ska flytta. Själv vill jag också flytta. Våra grannar är inte kloka här:(

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.