Livsstil

Män i uniform, bättre än Fifty shades of grey och friyay

Herregud, jag dog en smula i går kväll. Självklart var flyghelvetet försenat så sjömannen kom inte hem då han egentligen skulle komma hem, men en timma senare, vid 21.30 satt jag och kamphundarna glatt i bilen vid triangelns city tunnelstation och väntade och där kom han gåendes – iför kostym. Jag dog. Visst fan är han snygg innan , men det är något speciellt med män i uniform.

Detta är fan bättre än fifty shades of grey och japp, jag är helt säker på att det saftades och syltades värre än en fullsatt bio salong med kåta kvinnor i grupp i väntan på fifty  shades of grey! Hade jag vetat om att det var i uniform han skulle komma hem i så hade jag fan tagit med mig mina jobbkläder hem och tagit rollspelet till en helt ny nivå och innebörd haha!

Fredag morgon och första dagen av 3 dagarsledighet har jag påbörjat. Den tänkte jag egentligen börja med sovmorgon, men tror ni inte på fan att kamphundarna stampar, slickar och gnäller på mig och vid mig? Jag orkar inte, men i stället för att ligga kvar och lyssna på Gizmo´z kärringgnäll så klev jag upp, rastade krigaren, utfodrade kamphundarna, starta en maskin med tvätt och ut med dom och nu sitter jag här med en god latte, sjömannen sover ännu – vi får se vad fredagen har att erbjuda.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.