Krönika/åsikter/ tankar

Den perfekt städhjälpen

|Inlägget är i samarbete med  Städalliansen.se

Städalliansen hjälper dig.

Städning är något som många människor kan tycka är något som hänger över axlarna och kan kännas som en börda när man har varit på jobbet och haft en tung dag, men det är ju något som måste göras oavsett hur trött men är och hur kämpigt man haft det på jobbet.

Jag har ibland funderat på detta med att ta in städhjälp en gång  i månaden för att det hade varit skönt att få en ordentligt städning en gång i månaden. Inte för att jag inte städar och sköter hemmet, utan för att det finns ju vissa saker i städningen som är så tråkigt, så som att tvätta fönster, dra fram spis och kylskåp och göra rent där ordentligt är något som jag bara känner en stor suck över och därför tycker jag att det kan känns skönt att det finns möjligheten att man kan ta in hjälp med hemstädning kungsbacka.

Det som är bra med städalliansen är att du genom att gå in på deras hemsida kan välja mellan de olika tjänsterna som dom erjuder, det kan vara hemstädning, företagsstädning och till och med sanering om det skulle behövas. Det är enkelt och du väljer bara vilken tjänst du önskar , vilken stad du bor i och klickar på knappen begär offert.

Hur känner du med att ta hjälp med ex. hemstädning? Jag vet många som har denna hjälpen men jag upplever även att det är många som inte pratar om detta eller vill prata om detta då det är lite tabu-belagt ämne och man kan uppfattas som lat för att man tar in städhjälp till hemmet ibland. Jag tycker att gemene man gör som de vill och känner man att man har råd och kan ta in städhjälp 1-2 gånger i månaden eller 1 gång i veckan så ska man göra detta. Är detta något som underlättar din vardag och får ner stressnivån så  – kör på!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.