Krönika/åsikter/ tankar

Att mota tandtrollen med en tandvårdsförsäkring

Nu försöker Totten verkligen samla vuxenpoäng, lite motvilligt, då jag ibland önskar att jag fortfarande var under 18 år, trots att jag älskar att vara vuxen men ibland hatar att vara vuxen. Visst är det märkligt att när man är liten längtar man tills man är vuxen och får göra som man vill och när man är vuxen önskar man att man var liten igen.

Tandvård. Bara ordet och tanken på tandläkare får mig att rysa och det ger en en fruktansvärd obehagskänsla, speciellt för mig som har sån fruktansvärd tandläkarskräck då jag blev borrad i tungan av misstag när jag var liten. Det är en kostsam historia att gå till tandläkaren, men ack ett nödvändigt ont och därför har jag nu börjat se mig om efter en tandvårdsförsäkring. Det finns en uppsjö av olika förslag när man googlar men jag har kikat lite på Allras tandförsäkring och såg att dom erbjuder 3 olika nivåer till olika och rimliga priser.

Allra tandvårdsförsäkring har 3 nivåer att välja mellan och det är : Skydda, vårda och premium. Klickar du dig in på sidan kan du själv välja utefter dina behov och dina önskemål om vad du önskar av försäkringen. Där kan du oxå se i vilken nivå och ålder till vilket pris du kommer betala månadsvis. Det jag dock önskade från de olika sidorna som jag kollat på är att ju äldre du blir , ju högre månadskostnad blir det. Så du som är under 18 år, se det är inte alltid en dans på rosor att bli vuxen. Så passa på att gå till tandläkaren innan du blir vuxen och plånboken börjar gråta och skaffa för fan direkt du fyller 18 en tandvårdsförsäkring och då är Allra tandvård ett grymt alternativ i försäkringsdjungeln.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 30 april, 2017 at 17:09

    Kan rekommendera frisktandvårdsavtal med folktandvården, då kollar dom tandstatus och beräknar vad ett avtal som täcker det mesta kommer att kosta för en treårsperiod. Sen dras via autogiro en delsumma varje månad och man slipper betala vid besöken de tre åren. Jättesmidigt!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.