Livsstil

Den skånska kylan

Den skånska kylan.

Jag har bara en sak att säga till er i dag och det är att den skånska kylan visar sig här i Malmö och morgonpromenaden med kamphunden var inte lika härlig som i går, så i dag kan man verkligen säga att det är riktig vinter här i Malmö i alla fall kylmässigt. Jag är oerhört glad att det inte har kommit någon snö , men ännu har möget tid på sig att komma , men jag hoppas verkligen att den håller sig borta. Dumt att skriva om skiten, för då ögar man möget och så kommer det hit.

Dagens planer är ungefär som i går och det är att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. En helg som består av att tillåta sig själv att bara vara, men jag ska försöka ta mig ut en runda. Funderar på om jag ska ta bilen och ta med mig kameran och ge mig ner till Ribban en runda och gå och se om jag kan få lite härliga foton där nere. Bara för att komma ut , få frisk luft och lite motion.  Vi får helt enkelt se.

Nu fylla på kaffekoppen , fortsätta lyssna på Jasmine Thompson och kolla sociala medier.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.