Livsstil

A man and his best friend

A man and his best friend.

Det har varit en lugn lördag och jag har spenderat hela dagen med kamphunden. Vi har myst i soffan , varit ute på flera promenader och lekrundor. Sjömannen har lärt kamphunden vart godiset finns, så fröken försvinner ibland och nedanför soffan bredvid vardagsrums dörren sätter hon sig och stirrar på en och hoppas på att hon kan få godis .. varje gång.

Tanken var idag att jag skulle ta med mig kameran ut på en fotorunda ikväll och försöka få till lite härliga kvällsbilder på hus och lampor här i fantastiska Malmö,  men jag tittade på kamphunden och tänkte, nej jag tänder ljus, tar mig en julmust och så blir vi i soffan. Vid 20 gick vi ut för natten och gjorde oss sen klara och ännu sover jag inte, jag är pigg som en lärka så jag hämtade datorn och tänkte jag kan uppdatera lite snabbt.

Comeback som fotograf.

Något roligt jag kan berätta för er är att jag i år gör comeback som fotograf och har blivit bokad för att få den stora äran samt bli så nervös så jag nästan skiter på mig, att föreviga ännu ett bröllop. Det är en fantastisk känsla att få den äran, men samtidigt ger det ju en sån prestationsångest att man vill skita ner sig. För ett bröllop är ju ändå ett bröllop och då vill man ju leverera till fullo.
Det ska bli riktigt roligt och jag ser fram emot det så fruktansvärt mycket. Självklart hoppas jag att jag tills det är dax att jag kan uppgradera lite till i kamerapryl väg, vi får helt enkelt se!

Så 2018 , jag får bra vibbar av dig, kan det stämma?

Men nu ska jag ta och publicera detta inlägg och lägga mig och snusa på sjömannens kudde. Nu börjar äntligen nedräkningen och snart är han hemma igen. Tänk att man till och med saknar hans snarkningar när han är borta haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica 7 januari, 2018 at 01:17

  Våra djur är smarta. Min katt brukar sitta framför skafferidörren och titta och så skrapar hon lite med tassen och tittar på mig med sina stora ögon, då är det svårt att motstå.
  Ha en fortsatt trevlig helg!

  • Reply tommytott 7 januari, 2018 at 10:33

   Detsamma Monica!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.