Stuglivet

Det där leendet

Det där leendet.

Godmorgon lördag och välkommen leendet.  Jag klev upp vid 6.30 för då kände jag att jag vridit mig i sängen tillräckligt länge, så det var bara att kliva upp och kolla till växterna och se om dom hade piggat på sig. Den ena fick jag slänga för den var död och den andra hade börjat få stamröta, så det fick bli ett nytt snitt och sättas på vattenrotning och hoppas den överlever.

Kamphunden är rastad och sjömannen har kommit upp.  Vi dricker kaffe och njuter av att det är sol ute så i dag hoppas jag på en stund i solstolen, men först ska vi ta oss en runda på cyklarna. Leendet åkte fram i dag och det är inte ofta det åker fram på foton, vet inte varför men jag tycker inte foton blir så bra när jag ler.  Dessutom, får försöka le och se glad ut, trots att det är sista natten sjömannen är hemma. I morgon är det tid för honom att ta flyget och checka in på hotellet innan jobbet börjar för honom på måndag igen ..  Vi skippar att tänka på det .. för nu!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.