Stuglivet

Frisören, guncle och kvällsrunda

En magisk fredag.

Fredag kväll och det är fan vad denna dagen har sprungit iväg alltså. Jag tog mig en rejäl sovmorgon i dag och det behövde jag tydligen och älskar att sjömannen bara säger på morgonen när han kliver upp, gubben sov du vidare. And i did haha. Sen slet han upp mig och vi drog hem till lägenheten, tvättade 2 maskiner tvätt och jag frågar mig så ofta, hur fan kan vi lyckas få ihop så mycket tvätt? Haha!  Vi passade även på att ta varsin lång dusch, för där hemma behöver vi ju inte tänka på att varmvattnet kan ta slut som här i stugan.

Sen hade vi äntligen inbokad frisörtid under eftermiddagen hos fantastiska Ginnan. Där blev jag serverad en supergod kaffe i champagne glas, för det ska ju världens bästa kunder ha och vi fick äntligen träffa 2 av Ginnans barn som är lika underbara som Ginnan. Både jag och sjömannen gick där i från nöjd som fan , som vanligt.

Sen styrde Mr grey oss till Svedala för fredagsmys med Lizette, Mattias och Guncle Tottens favorit Thea. Vi grillade, käkade tillsammans och busade massor med Thea innan vi tackade för oss, körde hem med en kamphund som är oerhört trött i dag så hon fick vara kvar i stugan medan jag och sjömannen svirade om till träningskläder och gav oss ut på en 7 km lång kvällsrunda.  Älskar´t!

Så  .. denna fredag har verkligen gått i ett och nu tänker jag att vi bara slappar, myser bara vi 3 och tackar för en grym fredag och inledning på denna helgen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 25 juli, 2020 at 22:07

  Skönt att ha en helg med bara avkopling

  • Reply tommytott 31 juli, 2020 at 10:59

   Verkligen!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.