Stuglivet

När han lämnar mig

Sommarkvällarna är magiska.

Söndag kväll och jag har gått med en hemsk känsla i kroppen som vanligt när dagen kommer och sjömannen måste åka på jobb. Semester går därmed mot sitt slut och i dag var det tid för sjömannen att ta flyget för att sedan ta sig vidare mot hotellet som han ska bo på under natten, för att hinna mönstra på i tid i morgon bitti.

Så i dag körde vi hem till lägenheten för att han skulle packa och fixa inför jobb. Jag satt och velade fram och tillbaka hur jag skulle göra med att vara i stugan eller i lägenheten. Ena sekunden ångrade jag mig att jag inte tog med allt som jag behövde till lägenheten och andra sekunden kände jag bara, jag hänger i stugan. Och när jag körde honom till tåget så kände jag , jag tar beslut när jag kommer ut – och jag beslutade mig för att stanna här även i natt, även fast det känns så konstigt att lägga sig utan sjömannen.

Men jag tog kameran och stativet och traskade bort och tog lite porträtt på mig själv.  Svårt när solen kommer fram och fjärrkontrollen inte kopplar med kameran pga solen på sensorn. Så ja , jag måste nog fan införskaffa mig en bättre fjärrkontroll för såna här fototillfällen.  Och innan ni PK människor kommer med era fula fingrar om att jag är ute på en bondes åker, så kan jag meddela er om dom hade hängt upp döda kråkor för att skrämma iväg andra fåglar, så jag kände .. ett par kliv av denna stjärtis dör dom fan inte av.

Jag somnade dessutom i soffan tidigare ikväll så jag får se hur det går att sova ikväll. Ja förutom skit kasst då sjömannen inte är här, men jag har kamphunden och vi har tur att han bara är borta en vecka denna gången. Prisa gud!  Men nu blir det fortsätta slappa, i morgon ska jag ut på en road trip och hämta 2 ormar. Och så njuta av sista semesterdagen.  Men jag kan säga att det känns på ett sett skönt att återgå till vardagen med jobb och allt vad det innebär nu när sjömannen börjat jobba igen, dessutom har jag saknat mina älskade galna kollegor!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.